www.tanyakooij.nl
Valuta:
witte ballerina,goedkope enkellaarsjes,rode pumps,hoge laarzen,espadrilles zwart,hoge sneakers
<
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


We helpen onze klant altijd graag hier te winkelen. Soms is een retour of uitwisseling noodzakelijk. Als u niet tevreden bent met uw aankoop bij ons, maak dan gebruik van ons retour- en ruilbeleid. Neem dan binnen 3-5 dagen contact met ons op na de bezorgdatum.

Richtsnoer retourneren

1. De klant moet contact met ons opnemen om een ​​retourautorisatie- en retouradres binnen 15 dagen na ontvangst te ontvangen als u uw aankoop wilt retourneren.

2. Geef de reden voor het retourneren aan om de retourmachtiging en het retouradres te ontvangen.

3. Alle items moeten worden teruggestuurd in de originele verpakking en in verkoopbare staat.

4. Verpak koopwaar veilig. Vermeld bij uw terugkeer de volgende informatie: Factureer naam, adres; verzendadres, adres; bestellingsnummer; reden voor terugkeer; telefoonnummer.

5. Alle retouren worden aanbevolen via een traceerbare vervoerder. Gebruik alstublieft geen TNT of UPS, die hoge douanerechten zullen veroorzaken. wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele extra kosten veroorzaakt door de douane. Retourzendingen moeten vooraf betaald worden verzonden. Wij accepteren geen C.O.D-leveringen.

6. De klant kan de terugbetaling binnen 2 weken na ontvangst van de retourzendingen ontvangen.

Routeringsrichtlijn

1. Items moeten binnen 15 dagen na levering worden geretourneerd en de klant is verantwoordelijk voor alle verzendkosten veroorzaakt door het gehele uitwisselingsproces, dat wil zeggen dat de klant de verzendkosten voor ons moet betalen om een ​​vervangend artikel naar u te verzenden. Beschikbaarheid van vervangend artikel kan niet worden gegarandeerd. U ontvangt een e-mailbericht wanneer de uitwisselingsverwerking is voltooid. Geef het uitwisselingsitem en de nieuwe kleur of grootte op in uw e-mail aan de klantenservice.

2. Ruilen is alleen toegestaan ​​voor items die bij ontvangst defect of beschadigd zijn of die niet passen (u zou een afbeelding van het defecte onderdeel moeten bevestigen).

3. Alle items kunnen alleen worden ingeruild voor gelijke prijsvervangingen. Houd er rekening mee dat we de vervangingen pas zullen geven nadat uw retourzendingen zijn ontvangen.

4. Items die als retour worden geaccepteerd, moeten in een nieuwe staat en ongedragen zijn. Om contact op te nemen met de klantenservice om een ​​retourautorisatie te verkrijgen via onze website

Terug